Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 november 09:08

10 november 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon, idag arbetar presstalespersonerna Peter Adlersson och Ulla Brehm.

01.11 Varberg, trafikolycka
På E6 Gunnestorp i norrgående riktning kolliderar en personbil och en lastbil. Personbilen med tre personer har kört in i lastbilen bakifrån, samtliga i personbilen är allvarligt skadade enligt uppgifter från platsen. De tre körs med ambulans till sjukhus. Lastbilsföraren är chockad, inga personskador. Fordonen tas i beslag. En förundersökning inleds gällande grov vårdslöshet i trafik samt misstänkt drograttfylleri.
Polisen kan inte ytterligare uttala sig om personskador innan polisens utredningstekniska åtgärder är klara.

Uppdatering kl 09.00: En av passagerarna, en kvinna i 20-årsåldern är avliden och anhöriga är nu underrättade. Brottsrubriken är nu ändrad från grov vårdslöshet i trafik till vållande till annans död.  

22.55 Varberg, väpnat rån
En maskerad man kommer in på en bensinstation i Tvååker. En av dem hotar personal med ett pistolliknande föremål samtidigt som en e-cigarett tas, därefter springer samtliga från platsen. Inga personskador finns uppgivna. Polispatrull kommer till platsen och tar uppgifter. Efter spaning kan polis i en lägenhet nära Munkagårds elevhem gripa fem personer, samtliga i 20-årsåldern, de är misstänkta för brott. Beslag görs av masker, kläder och soft airgun. Även tillgripen e-cigarett tas i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen