Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 november 15.31, Kontroll person/fordon, Nyköping

Polisinsats i Nyköping.

13.06 Polis larmades med anledning av att ett större antal personer skulle ha samlats på en parkering i Brandkärr, Nyköping. Flera polispatruller beordrades ut.

Ett 60-tal personer av de som samlats på parkeringen gick samlat mot Stora Torget där ytterligare personer anslöt. Flera polispatruller fanns på plats.

Efter cirka 25 minuter lämnade grupperingen torget, och de flesta återvände mot fordonen och lämnade platsen. Ett 10-tal personer lämnade torget till fots och dessa kontrollerades av polis. Kontrollen skedde på Brunnsgatan.

Polisen har dokumenterat händelsen och materialet kommer nu att granskas för att se om något brott mot ordningslagen eller annan lag har begåtts.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen