Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 november 07.53, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat 35 ärenden från midnatt fram till klockan 07. Natten har varit förhållandevis lugn.
Sex personer har omhändertagits med anledning av fylleri, enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB eller misstankar om narkotikapåverkan.

01.58 Polisen larmades med anledning av en brand i en bostad i Jönköping. Någon eller några personer hade kastat stenar och andra föremål mot en polismans bostad med bland annat rökutveckling som följd. Bostaden utrymdes och ingen person ska ha skadats fysiskt vid händelsen. En förundersökning om misstänkt mordbrand har inletts och polisens tekniker har varit på platsen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen