Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 november 07.54, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat 68 ärenden från midnatt fram till klockan 07. 
Tolv personer har frihetsberövats med anledning av fylleri eller misstankar om rattfylleri och/eller narkotikapåverkan.

00.42 Polis larmades med anledning av en misshandel utomhus på en adress i centrala Nyköping. En person, en man i 20-årsåldern, hade blivit slagen i huvudet med ett tillhygge och fördes till sjukhus i ambulans. Snart visade det sig att ytterligare två personer, en man i 30-årsåldern och en man i 50-årsåldern, blivit misshandlade på samma sätt. Klockan 00.55 grips en person, en man i 30-årsåldern, misstänkt för två fall av misshandel. En förundersökning har inletts.

02.04 Polis larmades med anledning av att en person blivit rånad på kontanter, bankkort och en jacka av fyra personer på Bäckvägen i Strängnäs. Flera polispatruller åkte till platsen och ett intensivt arbete med att hitta de misstänkta påbörjades. Ingen person har gripits med anledning av rånet.

02.30 Polis larmades till en adress i centrala Katrineholm med anledning av ett bråk. En person, en man i 30-årsåldern, hade blivit rånad på sin telefon och misshandlad. Mannen fördes till sjukhus i ambulans och polisen har inga uppgifter om mannens skadeläge. Två personer frihetsberövades och togs med till polisstationen. En av dessa, en man i 20-årsåldern, togs med för tillnyktring. Den andre, en man i 40-årsåldern, fördes till polisstationen då han misstänks för rån och misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen