Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 november 16:24

11 november 09.06, Brand, Oskarshamn

Dunkelidsvägen, Emsfors. Brand i villa.

Polis kallas till en villa strax söder om Emsfors med anledning av en brand.

09.18 Det är enligt räddningstjänst på plats en fullt utvecklad brand.

12.30 Huset kommer att brinna ner och branden har begränsats till huset. Brandplatsen kommer att spärras av och en brandteknisk undersökning kommer att genomföras när detta är möjligt. Ärendet kommer att rubriceras som mordbrand då det i nuläget inte går att fastställa hur branden har startat. Polis eller räddningsjtänst har inte anträffat eller varit i kontakt med den person som är boende i huset. Anhöriga till den boende är underrättad om branden.

Uppdatering 2018-11-12

16.21 En kropp har under dagen anträffats på platsen. Den tekniska undersökningen på platsen har dock fått avbrytas, detta på grund av fortsatt hög värme efter branden. Kroppen är inte identifierad, men anhöriga till den äldre man som bodde i huset är informerade om att en kropp anträffats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen