Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 november 05.50, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Hans Lippens och i em/kväll tjänstgör Ulla Brehm

En lugn natt enligt vakthavande befälet i regionen.

181111

Kl 21:30              Trollhättan, brand

Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till ett gruppboende i Kronogården. Räddningstjänsten kunde konstatera torrkokning och ingen utrymning behövdes göras. I övrigt ingen polisär åtgärd.

 

Kl 22:50              Göteborg, trafikolycka

Vid Redbergsplatsen är det en spårvagn och en personbil som hade kolliderat. Föraren till personbilen fördes med ambulans till sjukhus. Föraren satt fast i bilen och räddningstjänsten fick klippa upp taket för att få ut honom.  Vaken och talbar vid avfärden med ambulans. Skadeläget oklart.

 

Kl 23:02              Uddevalla, brand

Polis och räddningstjänst larmas ut till Dalaberg i Uddevalla där det är tre bilar som stod i brand. Räddningstjänsten släckte samtliga bränder och det fanns fler bilar runt om som kan ha fått skador i samband med detta. Anmälan skrivs rörande skadegörelse genom brand. Ingen är gripen.

 

181112

Kl 01:35              Skara, trafikolycka

Räddningstjänst och polis larmas ut till Rv 49 där en lastbil har kört av vägen. Föraren är ur bilen och enligt uppgift oskadd. Bärgningsarbetet pågår för närvarande och endast en fil är öppen för trafik förbi olycksplatsen. Lastbilen är lastad med tunga maskiner som först måste lastas över till annat fordon innan bärgningsarbetet kan genomföras. Trafikradion ger fortlöpande information om händelsen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen