Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 november 07.44, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

22:10 Misshandel, Kramfors
Polisen får samtal från en man som uppger att han blivit misshandlad. När patrullen kommer till platsen, en lägenhet i Kramfors, är det lugnt på platsen. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel. Den misshandlade mannen behövde inte uppsöka vård.

22:33 Rattfylleri, Örnsköldsvik
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på Gullänget. I bilen färdas två män och båda medtas för provtagning och förhör. Föraren misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning. Passageraren misstänks för ringa narkotikabrott. Bilen tas i beslag med stöd av Trafikbrottslagen 7§. Det innebär att ett fordon som använts vid brott får förklaras förverkat om det behövs för att förebygga fortsatt sådan brottslighet.

23:27 Larm inbrott, Kramfors
Larm inkommer om pågående inbrott på en kiosk i Kramfors centrum. Två män i 20-årsåldern grips i närområdet misstänkta för stöld genom inbrott. Bland annat har de kommit över tobak. Männen anhölls av åklagare efter förhör. Platsen avspärrad för en teknisk undersökning.

En efternatt utan akuta händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen