Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 november 13:56

12 november 13.33, Rån, försök, Eskilstuna

Rånförsök i Fröslunda.

12:49 Polisen kontaktades gällande en misshandel vid i närheten av korsningen Krongatan/Zetterbergsgatan. En man i övre tonåren har fått till synes lindriga skador som kan ha orsakats av ett vasst föremål. Polis var snabbt på plats och fick kontakt med den drabbade.

Gärningspersonen har sprungit från platsen i riktning mot Södra brogatan. Gärningspersonen beskrivs som en man i 35-årsåldern, över 190 cm lång, kraftigt byggd och klädd i mörka kläder.

Polisen är angelägen att komma i kontakt med personer som befunnit sig i närheten vid aktuell tid, kan ha sett gärningspersonen, eller har andra uppgifter att lämna.

Ärendet rubriceras initialt som försök till rån. Gärningspersonen ska inte ha fått med sig något. Den drabbades skador bedöms inte som allvarliga.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen