Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 november 16:34

12 november 15.25, Trafikolycka, Smedjebacken

Två bilar har krockat på Rv66 i höjd med Harnäs.

SOS-Alarm meddelar att de skickar ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka på Rv66 i höjd med Harnäs. Två bilar skall ha krockat med varandra och enligt uppgift från SOS sitter personer i de båda bilarna fast.

Polisen är på väg till platsen och bilister kan räkna med att det blir störningar i trafiken i samband med räddningsarbetet.

UPPDATERING kl. 15.54

Ingen person skall enligt uppgift vara fastklämd men två personer har allvarliga skador. Allt som allt färdades 5 personer i de båda bilarna.

UPPDATERING kl. 16.14

Två personer har fått åka med ambulans till sjukhus med allvarliga skador. Polisen på plats meddelar att vägen kommer vara fortsatt avstängd i vart fall ytterligare 30 minuter.

UPPDATERING kl. 16.33

Det är tre bilar som har varit inblandade i olyckan. Förutom de båda personerna med allvarliga skador är det ytterligare 3 personer som fått åka ambulans med oklara skador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen