Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 november 19.02, Misshandel, Värnamo

Relationsmisshandel mot kvinna, en man gripen.

17.33 en anmälare kontaktade polisen och berättade att en granne tagit kontakt och bett om hjälp. Kvinnan var mycket upprörd och ledsen och berättade att hon blivit misshandlad i sin bostad i Värnamo.

17.58 polisen kom till platsen och började utreda vad som hänt.

18.58 polisen har påbörjat en förundersökning om misshandel. Den som misstänks för att ha misshandlade kvinnan, som är i 25-årsåldern, är en jämnårig man med vilken hon har ett förhållande. Polisen sökte efter mannen och påträffade honom hos en anhörig i ett mindre samhälle i Värnamo kommun. Mannen greps misstänkt för misshandel och fördes till polisstationen för förhör varefter åklagare kommer att leda den fortsatta förundersökningen. Kvinnan fick skjuts av polisen till sjukvården.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen