Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 november 22:14

12 november 19.21, Rån väpnat, Berg

Rätansbyn, väpnat rån mot bensinstation.

En man med ett stickvapen har tilltvingat sig kontanter. Ingen person har kommit till fysisk skada, men den kvinna som vid tidpunkten för rånet arbetade ensam i butiken är förstås chockad.

Flera polispatruller är engagerade i ärendet, bland annat så har polishelikoptern använts. På plats håller vi förhör och ett antal fordon har kontrollerats i jakten på gärningsmannen.

Det finns ett signalement på gärningsmannen, men ingen person har ännu gripits för rånet.

Rånet ägde rum strax efter klockan 19.00. Polisen är intresserad av att komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser som sättas i samband med rånet eller personer som kan ha kännedom om vem som kan ha utfört rånet.

Tipsa polisen via telefonnummer 114 14.

Uppdatering 22.00
Ingen person ännu frihetsberövad.

Ärendet leds nu av jourförundersökningsledare. Inga ytterligare kommentarer kommer att kunna lämnas förrän i morgon när all avrapportering sammanställts och en ny förundersökningsledare satt sig in i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen