Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 november 06:54

14 november 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Det har varit en normal kväll/natt förutom händelsen Vid Ellös.

00.42 Hisingen, bilbrand
Vid Linas Lycka, Björlanda börjar en parkerad bil brinna på ett inhägnat område. I samband med att bilen börjat brinna ses två personer springa från platsen. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse.

02.25 Orust, allmänfarlig ödeläggelse
Polis och räddningstjänst lkarmas till Ellös med anledning av att en kraftig explosion hörts nere vid hamnen.
Det visar sig att explosionen varit vid entrén till Hamnkrogen Kök&Fisk.
 Det är kraftiga skador på hela restaurangen och en intilliggande fastighet har fått krossade fönster. Två personer boendes ovanför restaurangen har evakuertas och tre personer från den intilliggande fastigheten har även de evakuerats. Inga personskador har rapporterats. Det finns i nuläget inga uppgifter vad det är som exploderat. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning och tekniker är på väg. Polisen har inlett en förundersökning gällande allmänfarlig ödeläggelse.

04.42 Kungälv, inbrott
Vid Kärna Torg är det två delvis maskerade personer som gör inbrott i Tempobutiken. Det kommer över tobaksvaror och försvinner från platsen i en bil i okänd riktning.   

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen