Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 november 14:54

14 november 14.23, Våldtäkt, Skellefteå

Uppdatering angående våldtäkt i Skellefteå natten mellan lördag och söndag 10-11 november.

karta-skea.jpg

Under tisdagskvällen så har polisen genomfört ett nytt förhör med målsägaren. Vid detta förhör så framkom följande signalement på den misstänkte gärningsmannen.

Mannen såg städad ut och hade ljust hår som var blont eller cendréfärgat och tillrättalagt. Han var ljus i hyn och var vid tillfället klädd i en mörk jacka. Kvinnan som med skor är ungefär 170 cm lång uppger att mannen var längre än henne. Vilken ålder mannen har vet vi inte i dagsläget.

Vi har anledning att tro att mannen befunnit sig på nattklubben Verandan under aktuell kväll/natt.

Vi vill därför att de personer som lagt upp något på sociala medier eller endast fotograferat inne på nattklubben kontaktar polisen via vår särskilda tipstelefon på telefonnummer 073-020 58 16. Alternativt e-posta din information via polisens tipsformulär. Länken till formuläret finns här nedanför.

Den kvinna som avbryter våldtäkten är vi fortfarande intresserade av att komma i kontakt med. Vi vill även komma i kontakt med andra människor som gjort iakttagelser angående en kvinna som lämnat verandan och gått söderut mot strandpromenaden vid 01-tiden natten mot söndag samt händelseförloppet på Strandgatan (se karta).

Presskontakt
Joakim Oja, inspektör vid lokalpolisområde Skellefteå
Telefonnummer: 010-568 26 50
Joakim finns tillgänglig för att svara på frågor från media i dag mellan klockan 16.00-17.00.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen