Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 november 17:50

14 november 16.24, Rån, Helsingborg

Personrån, Södergatan, Helsingborg.

En man i 60-årsåldern har rånats på Södergatan i Helsingborg. Mannen blev rånad på kontanter vid en bankomat. Två gärningsmän i 20-årsåldern. Svarta kläder och svarta luvor. En av dem hade en kniv.

Uppdatering

En stund efter det rån som är beskrivet ovan kontrollerar en polispatrull en person som stämmer överens med det signalement som lämnats. Den person som kontrollerades är en man i 20-årsåldern. Vid kontrollen av mannen anträffades en kniv. Mannen i 20-årsålden grips kl 16.45 misstänkt för rån.

Efter uppgifter som framkommit vid arbetet med de personrån som inträffat under dagen har det bl a utförts husrannsakan. En man i 20-årsåldern har hämtats till förhör kl 17.26 misstänkt för rån.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen