Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 november 16.55, Mord/dråp, försök, Kristianstad

Man knivhuggen i Kristianstad.

En man i 30-årsåldern har knivhuggits i Kristianstad. Han anträffas i en bil i området Näsby dit han tagit sig från brottsplatsen. Mannen har ett flertal skador efter att ha blivit huggen med en kniv eller liknande föremål. Mannen förd med ambulans till sjukhus. Den plats där mannen anträffas har spärrats av. Ytterligare en plats, den troliga brottsplatsen, utomhus, har spärrats av.

Under den utredning som startade p g a det inträffade framkommer uppgifter om vem som är gärningsman. Strax efter kl 18.00 grips en man i centrala Kristianstad misstänkt för försök till mord. Den gripne mannen är i 40-årsåldern. Även en kvinna, i 40-åldern, grips vid samma tillfälle och samma plats misstänkt för delaktighet i brottet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen