Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 november 17.27, Skadegörelse, Södertälje

Personer larmar om att det smälls fyrverkerier i Ronna. Polisbil som kommer till platsen får en sten kastad på framrutan som går sönder.

Flera personer ringer om att de hör smällar i närheten av Ronna centrum. Det låter som någon typ av bangers eller fyrverkerier. Det ska enligt uppgift vara flera ungdomar på platsen.

En polispatrull åker till platsen för att kontrollera vad som händer. I samband med det slängs en större sten på polisbilens framruta. Framrutan blir helt förstörd men ingen person bli fysiskt skadad.

Den/eller de som ska ha kastat stenen försvinner från platsen. En tidig uppgift är att någon av dem försvunnit på en moped. 

En anmälan om skadegörelse kommer att skrivas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen