Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 november 23:02

14 november 19.32, Mord/dråp, Göteborg

Polisen larmas till Svartedalen, Väderilsgatan där det har hört smällar alt skottlossning. Polis och ambulans är på väg till platsen

Uppdatering kl 20:00. En person, en man är anträffad skottskadad och han är avförd med ambulans till sjukhus. Skadeläget är oklart.
Polisen genomför utredningstekniska åtgärder på plats. Vittnesförhör och dörrknackning mm.
Platsen där mannen anträffades är avspärrad för teknisk undersökning.

Uppdatering kl 20:08. Förundersökning är inledd rörande mordförsök.

Uppdatering kl 20:55. Den skottskadade mannen avled på sjukhus. Han är inte identifierad och polisen fortsätter med utredningstekniska åtgärder på plats. Ingen är ännu gripen för gärningen och det finns inga misstänkta personer. Poliser söker brett i området och har flera enheter på plats.

Förundersökningen är ändrad till mord.

Uppdatering kl 21:35. Det finns inget nytt i ärendet.

Uppdatering kl 23:00 Arbetet med att identifiera den avlidne mannen pågår. När mannen identitet är fastställd kommer vi att eftersöka anhöriga.  På brottsplatsen pågår teknisk undersökning och polis kommer även att vara kvar under hela natten i området och så även under morgondagen. Informationsinhämtning fortgår i ärendet och det finns ingen gripen. 

Det går ännu inte att klargöra om ärendet ingår i någon form av sk gängkonflikt. Det är en av flera infallsvinklar och polisen återkommer under morgondagen med fler uppgifter i ärendet.  

Uppdatering kl 00:29.

Mannen är nu sannorlikt identifierad, han är i 25 årsåldern och anhöriga är underrättade.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen