Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 november 07:17

16 november 06.36, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat 50 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. Det har varit en del ärenden att hantera, men inga grova brott har kommit till polisens kännedom.

00.24 En polispatrull stoppade en taxi på E4 vid Österängen i Jönköping. Det satt sju passagerare i bilen, och det fanns fem platser. Föraren fick en ordningsbot för detta. Fem passagerare fick böter för att inte ha använt bilbälte. Taxiföraren är en man i 40-årsåldern.

00.34 En polispatrull stoppade en man i 20-årsåldern som körde bil, på Järnvägsgatan i Jönköping. Han är misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning.

01.03 Polisen fick samtal om inbrott i Ungdomens hus på Huskvarnavägen i Jönköping. Ordningsvakt och polis var där. Det finns i nuläget ingen misstänkt och det är oklart om något mer än en läsk har stulits.
 
02.51 En annan polispatrull stoppade en man i 30-årsåldern som körde bil, på Värnamovägen i Jönköping. Även han är misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning, samt narkotikabrott. Polisen fattade beslut om att beslagta hans bil för att förhindra fortsatt brottslighet.
 
05.34 Viltolycka med älg på länsväg 756 vid Rörvik, Sävsjö. Inga personskador. Djuret skadades och polisen såg till att larma ut eftersöksjägare.

Vid två trafikolyckor under natten ska föraren ha väjt för rådjur. En bilist krockade då med ett träd vid Torsvik, Jönköping. Inga personskador och bilen kunde köras vidare. Den andra föraren hamnade i diket. Den bilen behövde bärgas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen