Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 november 07.00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Västerbottens län, sammanfattning av nattens händelser.

En natt med få inkomna händelser mellan klockan 22.00-07.00.

Förutom den försvunna kvinnan i Holmsund (se länkad notis nedan) så finns endast följande att rapportera om.

00.04 Skellefteå, Anderstorp
Polispatrull anträffar en man utomhus på Anderstorp. De fattar misstankar om att mannen är narkotikapåverkad och tar med honom till Skellefteå lasarett för kroppsbesiktning (provtagning). Det genomförs även en husrannsakan i mannens lägenhet. Han är frigiven efter förhör på polisstationen, men misstänkt för narkotikabrott.

02.03 Skellefteå, Anderstorp
Tre cyklar beslagtagna av polispatrull i samband med en husrannsakan då de misstänks vara stulna.

02.45 Umeå, Öst på stan
Ordningsvakt har på väg hem från jobbet har tagit hand om en bråkig och berusad man utanför en bensinstation. Polis kallas till platsen och mannen omhändertas för tillnyktring.

02.50 Bjurholm, länsväg 353
Personbil som kolliderat med en älg. Inga uppgifter om personskador. Bilen fick mindre skador på framskärmen. Älgen dog vid kollisionen. En eftersöksjägare skickades ut för att ta hand om kroppen.

05.55 Vännäs, centrum
Polispatrull skriver ut en ordningsbot (böter) till en man på grund av hastighetsöverträdelse.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen