Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 november 10:32

16 november 10.17, Övrigt, Västernorrland län

Polisregion Nord, varning för kringresande stöldliga.

Polisen i polisregion Nord vill göra företagare och privatpersoner uppmärksamma på en ökad risk för stölder av fordon.

Polisen har fått indikationer om att en liga är på väg in i regionen med syfte att stjäla fordon, främst från företag men även från privatpersoner. Det kan röra sig om allt från lyxbilar till fyrhjulingar och traktorer.

Var extra uppmärksam på okända personer och fordon som rör sig kring företag som säljer fordon eller på gårdar där stöldbegärliga fordon finns.

En uppmaning till företagare är att inte ignorera om inbrottslarm går, utan att kontrollera och höra av sig till polisen. Vi är även intresserade av tips och iakttagelser av misstänkta personer och fordon. Kontakta polisen på telefonnummer 114 14 eller telefonnummer 112 vid pågående brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen