Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 november 13:15

16 november 13.11, Stöld, Uppsala

En i 20-årsåldern grips för att stulit från butiker för omkring 10.000 kronor.

Väktare griper en man i 20-årsåldern för stöld på ett byggvaruhus på Verkstadsgatan. Mannen har stoppat på sig verktyg och kläder för ca 3.000 kronor. Med sig har han en dessutom en väska med fylld med sprit som misstänks ha stulits på Systembolaget tidigare. Totalt uppgår värdet på godset till omkring 10.000 kronor. Butikerna har fått tillbaka sina varor och gripandet av mannen har övertagits av polis.

Uppdatering 17/11 kl 13:13:

Tidigare på fredagen tillgrep mannen även gods i en sportbutik i Uppsala. I samband med den stölden blir han också misstänkt för brott mot knivlagen. Det sammanräknade värdet för alla tre stölderna på fredagen uppgår till 11-12.000 kronor och mannen är nu anhållen av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen