Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 november 07:09

17 november 00.21, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Natten i Västerbotten

22:40 Umeå, Förrådsvägen
Brott mot ordningslagen

En fest har anordnats i lokal på Förrådsvägen. På det sätt som inbjudan är utformad anses festen vara en offentlig tillställning som inte är tillståndsgiven. Beslut tas av Regions Vakthavande befäl att avsluta festen då deltagarna är under 20 år och det förekommer alkohol i lokalen. Anordnare av festen misstänks för brott mot ordningslagen.

23:04 Skellefteå, Bureå.
Drograttfylleri

Patrull genomför ett stoppförsök på en personbil i centrala Bureå och föraren vägrar stanna. Ett förföljande inleds och fortgår under ca 5 minuter innan patrull får stopp på fordonet. Personen som framförde bilen misstänks ha framfört bilen under påverkan av narkotika och medtas för provtagning.

00:34 Umeå, Formvägen
Drograttfylleri, m.m

Patrull genomför ett fordonsstopp och föraren en man i 18 års åldern misstänks för drograttfylleri. Han misstänks även för olovlig körning och brott mot knivlagen. Han medtogs för provtagning.

Uppdatering av kommunikatör Liv Fahlén

00:55 Stöld/inbrott, Umeå
Polis beordras till en lägenhet på Ålidhem där det varit inbrott. En dator saknas och minst två personer har setts lämna platsen. Polis har sökt i området, men utan att påträffa någon misstänkt. En patrull håller förhör och upprättar en anmälan om grov stöld.

02:01 Trafikbrott, Umeå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på Västra länken. Föraren är en minderårig kille. Patrullen skjutsar hem honom och upprättar en anmälan om grov olovlig körning.

02:31 Misshandel, Umeå
En man ska ha blivit misshandlad av en annan man på en hamburgerrestaurang. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel. Männen avvisas från platsen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen