Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 november 11:25

17 november 02.46, Misshandel, Stockholm

Två män greps misstänkta för misshandel mot ett brottsoffer och ofredande mot ett annat brottsoffer. Detta skedde på Södermalmstorg.

På Södermalmstorg kommer de två brottsofferna med vänner i kontakt med ett annat sällskap. Två män misshandlar brottsoffret med slag och sparkar samt ofredar det andra brottsoffret med knuffar.

När polisen kom till platsen var gärningspersonerna inte kvar. Med de uppgifter som kom fram i arbetet på platsen greps de två männen i närområdet.

Brottsoffret som blev misshandlat behövde inte sjukhusvård.

Uppdatering klockan 11:23
Efter förhör togs kontakt med åklagaren som beslutade att männen inte längre ska vara frihetsberövade. De är fortfarande misstänkt för brottet misshandel och ofredande.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen