Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

17 november 07.00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

00.23 Brand, Uddevalla
I Dalaberg brinner en personbil. Anmälan om skadegörelse genom brand.

01.38 Trafikolycka, Borås
En mopedbil har kört av vägen, voltat och hamnat i en trädgård. Två personer har färdats i fordonet och enligt uppgifter från platsen är ingen av dem skadade.

02.05 Bråk, Tidaholm
Flera personer uppges vara inblandade i ett bråk utanför en restaurang på Torggatan. Skador oklart. Tre anmälningar gällande misshandel. Ingen gripen.

02.36 Skadegörelse, Lidköping
Larm om att det krossats rutor vid Pressbyrån på Bangatan. Anmälan om skadegörelse.

03.32 Försök till mord, Borås
I en bostad på Kristineberg blir en man allvarligt knivskuren och han är förd till sjukhus med ambulans, skadeläge oklart. Polisen söker efter den misstänkte gärningsmannen som lämnat platsen, bland annat med hundar, utan att hitta honom. I nuläget är ingen gripen. Brottsplatsen spärras av och kommer att undersökas av tekniker. En förundersökning gällande försök till mord har inletts.

04.46 Trafikolycka, singel, Borås
En personbil har kört in i ett räcke vid Gingri. Föraren är inte kvar på platsen polisen söker i omgivningen utan att hitta någon. Ägaren kontaktas och det visar sig att bilen stulits under natten.

04.52 Övrigt, Lilla Edet
Larm om att en husbil flyter i älven med varningsblinkers på, strax söder om Fuxerna kyrka. Det är efter kontroll ingen person i husbilen, som ska ha stulits under natten. Anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen