Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

17 november 10.15, Uppdatering, Jokkmokk

Polisen efterfrågar iakttagelser efter grov misshandel i Jokkmokk.

Polisen efterfrågar tips och iakttagelser som kan sättas i samband med den grova misshandeln i Jokkmokk natten mot lördag.

Det var vid 01:30-tiden som polis beordrades till centrala Jokkmokk sedan en man blivit misshandlad utanför en krog av två okända personer. Misshandeln ska, enligt anmälaren, ha varit oprovocerad och mannen ska bland annat ha fått lättare skärskador.

Den misshandlade mannen har själv uppsökt vård.

Polisen har under förmiddagen gjort en brottsplatsundersökning och säkrat vissa spår. Avspärrningen har därefter hävts. Utredningen fortsätter med ytterligare förhör med den misshandlade mannen.

En anmälan om grov misshandel har upprättats, men i nuläget finns ingen misstänkt. Har du sett något eller vet något som kan kopplas till misshandeln, ring polisen på 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen