Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 18 november 08:27

18 november 08.05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Kompletterande sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen har hanterat 75 ärenden i länet mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. Tio personer har frihetsberövats i samband med fylleri och/eller narkotikapåverkan.

00.08. Det kom larm om en singelolycka i närheten av Norrtuna gård, Gnesta. En bilist hade kört av vägen. Föraren, en man i 45-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus. Han är misstänkt för grovt rattfylleri samt grov olovlig körning då han saknar körkort.

00.11 En polispatrull stoppade en bilist för kontroll på Sandviksvägen, Björkvik, Katrineholms kommun. Kvinnan som körde är misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott och grov olovlig körning. Hon är i 50-årsåldern.

03.35 En väktare ringde polisen. Väktaren hade fått syn på fyra personer som körde två golfbilar, en av dem hamnade i diket. Personerna sprang från platsen. Det var på Ärnäsvägen i Mariefred, Strängnäs kommun. Polis kom dit och spårade med hund efter personerna som hade sprungit, men lyckades inte anträffa någon.
I fredags upptäcktes att fyra golfbilar hade stulits från en lada intill en golfklubb i området, två av dem hittades på fredagsmorgonen. Polisen undersöker om de två golfbilar som nu anträffats natten till söndagen, är de som stals häromdagen. Fordonen har beslagtagits av polis.
 
 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen