Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 november 08.45, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Kompletterande sammanfattning av natten i Östergötland.

Utöver tidigare nattrapport så kan det nämnas att polisen i länet har hanterat 87 ärenden mellan kl 22 och 06. Sammanlagt 6 personer har gripits, och 17 personer har frihetsberövats med anledning av fylleri och/eller narkotikapåverkan. Tre av de gripna har nämnts i den tidigare nattsammanfattningen.

03.30 Polisen fick samtal om pågående inbrott i en garagelänga på Ulaxgatan i Motala. Det skulle handla om tre personer på cykel som stal saker. Polis kom dit och efter en stund hade tre misstänkta personer gripits. Det är två män i 25- och 45-årsåldern, samt en kvinna i 35-årsåldern. De hade gods som polisen misstänker är stulet på sig. De ska ha tagit saker från både garage och bilar som stod där.

05.30 Polisen larmades till korsningen Ekholmsvägen / Järdalavägen. Det stod en bil där som hade kört in i en trafikljusstolpe. Det fanns ingen person i närheten. Polisen kom dit och kunde lokalisera ägaren. Det visade sig att bilen var stulen. Polisen skriver en anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen