Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 november 09:57

19 november 03.27, Detonation, Stockholm

Nationella bombskyddet undersöker trapphuset på Mariatorget där det har varit en detonation.

Polisen fick samtal via SOS Alarm om ljud som beskrevs som en kraftig smäll. Polisen på plats konstaterar att det finns skador i trapphuset.

Det finns ingen uppgift att någon person är fysiskt skadad. Polisen som är på plats ser till att de som behöver lämna sina lägenheter kan göra det även om nationella bombskyddet och tekniker kommer arbeta i trapphuset.

Polisen utreder detta som allmänfarlig ödeläggelse. Polisen kommer prata med de boende för att få veta om någon av dem har sett eller hört någonting.

Uppdatering klockan 09:55
De avspärrningar som har funnits är borttagna. Utredningen fortsätter med att hålla förhör med personer som kan ha uppgifter att lämna. Polisen kommer även kontrollera om de kameror som finns kan vara någon hjälp i utredningen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen