Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 november 06.26, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av polisverksamheten från midnatt.

06.28 polisen har hanterat ett 20-tal ärenden i polisområde Södermanland från midnatt till nu. De fleta ärenden har varit kontroller av olika slag som inte resulterat i några brottsmisstankar.

02.49 Västeråsvägen Eskilstuna. En polispatrull kontrollerade en bilist, en man i 50-årsåldern som polisen misstänker var drogpåverkad. Mannen togs med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri. Mannen saknar körkort och är därför också misstänkt för drograttfylleri. Med i bilen var också bilägaren, en man i 35-årsåldern och han misstänks för tillåtande av olovlig körning samt ringa narkotikabrott. Han togs med för provtagning och förhör.

04.35 polis och väktare upptäcker ett nyligen genomför inbrott i en restaurang på Fredsgatan. En person som setts springa ifrån platsen hämtades in till ett vittnesförhör och frigavs senare efter förhöret. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och en platsundersökning är genomförd. Det är inte klarlagt vad som har tillgripits.

Några grova brott eller andra allvarliga händelser har inte kommit till polisens kännedom.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen