Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 november 06.40, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Man gripen under natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har mellan kl 22 och 06 hanterat 61 ärenden. Fyra personer har frihetsberövats i samband med misstankar om fylleri, rattfylleri och narkotikapåverkan.

En man i 20-årsåldern greps strax efter kl 00.30 i Norrköping. Han ska ha hotat en annan man i samband med en ordväxling mellan dem på en restaurang i centrum. Brottsrubriceringen är olaga hot.

Kl 23.44 kom det larm till polisen om pågående inbrott i en villa i området Östra Lundby i Mjölby. Minst två gärningspersoner tog sig in via ett uppbrutet fönster. Polisen kom dit och spårade bland annat med hund, men inga gärningspersoner kunde gripas, och det finns i nuläget ingen misstänkt. Det är oklart vad som eventuellt är stulet. De som bor i huset var bortresta.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen