Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 november 23.58, Rattfylleri, Munkfors

En bilist är misstänkt för flera trafikbrott i samband med kontroll av hans fordon.

En polispatrull skall stoppa och kontrollera ett fordon i närheten av Munkfors eftersom bilen körs på fel sida av vägen. Bilisten stannar inte på polisens tecken och försöker köra ifrån polisen.

Ett förföljande av aktuell bil inleds och bilisten kör under förföljandet vårdslöst men eftersom det är mer eller mindre obefintlig trafik på aktuell väg fortsätter polisen förföljandet. Färden går mot Sunne och därefter tillbaka mot Munkfors.

I närheten av Munkfors prejjar polisen aktuellt fordon så att fordonet stannar och två personer, två män, springer från platsen.

Polis springer efter, även hundpatrull finns på plats.

De båda männen anträffas en bit från bilen och föraren, en man som i nuläget är oidentfierad, grips som misstänkt för rattfylleri, grov vårdslöshet i trafik med mera. Passageraren, en man i 25-årsåldern, omhändertas på grund av berusning. Han är också misstänkt för eget bruk av narkotika.

Bilen som de båda männen färdades i är tagen i beslag.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen