Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 november 03.32, Rattfylleri, Växjö

Man misstänkts för drograttfylleri.

Polisen stoppar en bil för kontroll på Mörners väg i Växjö. Vid kontrollen framkommer att föraren saknar giltig körkortbehörighet och att bilen har falska registreringsskyltar. Polisen hittar också patroner i bilen. Föraren, en 53-årig man, misstänkts nu för grov olovlig körning, brott mot vapenlagen och märkesförfalskning.

Ungefär vid samma tid och plats kontrolleras även en andra bil. Den 66-årige föraren bär kniv och polisen fattar också misstanke om att mannen är narkotikapåverkad. Föraren omhändertas för provtagning och misstänks för drograttfylleri. Han misstänks även för narkotikabrott, grov olovlig körning samt brott mot knivlagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen