Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 november 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Stefan Gustafsson och Peter Adlersson.

00.08 Göteborg, skadegörelse
Ett vittne ser hur en man krossar en ruta till en butik på Östra Larmgatan. Polis får ett signalement och kan hitta mannen i anslutning till brottsplatsen, mannen har en axel ur led och körs till sjukhus. En anmälan skrivs.  

04.55 Vänersborg, skadegörelse genom brand
Räddningstjänst åker till Rotenäs där en personbil brinner. Bilen släcks och polispatrull gör en anmälan om skadegörelse genom brand, ingen gripen i nuläget.

05.54 Herrljunga, rån
Två maskerade män kommer in på en bensinstation på Alingsåsvägen och hotar personal med en kofot. Männen tillgriper bland annat tobaksvaror och lite kontanter. Inga personskador finns uppgivna, inga uppgifter finns om att det skall ha funnits kunder i butiken. Polispatrull till platsen, spaning med hund i området och en ficklampa hittas som tas i beslag. En anmälan skrivs och skospår säkras på platsen. Ingen gripen i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen