Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 november 14.27, Olaga hot, Jönköping

Man gripen för grovt olaga hot och skadegörelse.

12:31Polisen fick samtal från en person i en mindre ort söder om Jönköping. En man som verkade påverkad agerade aggressivt och hotfullt i anslutning till en bostad.  Polis beordrades omgående till platsen. Under polisens framkörning slår den aggressiva mannen ett tillhygge i en dörr som skadas.

12:39 Strax innan första polispatrullen kommer på plats lämnar mannen platsen på cykel. Polisen ser mannen och stannar honom. Mannen var fortsatt utåtagerande mot poliserna som då sprayade honom med pepparspray, och lyckades få kontroll över honom.

13:22 Mannen, som är i 25-årsåldern, greps misstänks för grovt olaga hot och skadegörelse. Efter förhör beslutar en åklagare om han ska anhållas eller släppas.

Ingen person har kommit till fysiskt skada vid händelsen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen