Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 november 17.13, Rån väpnat, Bollebygd

På Göteborgsvägen har en man rånat en butik.

En man i svart mc-hjälm har kommit in i butiken och visat upp ett pistolliknande föremål. Han har tvingat till sig en okänd summa kontanter från kassan som han sedan lagt i en påse. Han försvann från platsen på okänt sätt.

Mannen var klädd i en mellanblå jacka, mörka byxor samt svarta handskar. Inga uppgifter om att någon kommit till skada.

Kl 17.42: Första polispatrull på plats. 

Gärningsmannen har varit ensam inne i butiken med personalen, inga kunder i butiken. Han har varit maskerad genom att han bar en mc-hjälm och handskar. Den misstänkte har visat upp ett pistolliknande föremål tilltvingar sig på detta sätt kontanter och lämnar sedan butiken. Ingen i personalen har blivit fysiskt skadad.

Möjligen kan den misstänkte ha lämnat platsen på någon typ av mc/moped i riktning mot ålderdomshemmet/biblioteket. Detta enligt vittnen som befunnit sig på utsidan av butiken.

Polisen har sökt med hund men ingen person har gripits. Polisen har dock kunnat säkra vissa spår som kommer att undersökas närmare.     

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen