Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 november 12.45, Trafikbrott, Borlänge

I skogen vid Grangärdes Hästberg söker polisen efter en flyende man som kört vårdslöst och därefter kört i diket.

En polispatrull iakttog en personbil i Borlänge som de avsåg att stoppa och kontrollera. Föraren vägrade stanna utan körde i hög hastighet och försökte undkomma. Patrullen följde bilen Borlänge till  Grangärdes Hästberg Lv640 där aktuell bil körde i diket och föraren sprang till skogs. Han eftersöks nu av bl.a. hundpatrull och flera andra polispatruller.

Under färden kolliderade den aktuella bilen med en annan bil som knuffades ner i diket på Länsanvägen vid Sköntäppan strax norr om Lv646. Ingen personskada i samband med denna kollision.

Det som för närvarande är känt är att föraren gjort sig skyldig till grov vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycka. det fortsatta arbetet kommer att visa om föraren kommer att misstänkas för andra brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen