Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 november 06:30

20 november 23.57, Detonation, Malmö

Dicksons väg. Detonation vid Rosengårds Centrum.

Polis kallas till Dicksons väg med anledning av en kraftig explosion vid en fastighet på Rosengårds Centrum. I fastigheten ligger ett matställe. Det finns inga uppgifter på att någon person är skadad. Polis är på plats och undersöker vad det är som har hänt. 

00.15 Polisen har spärrat av ett område runt den drabbade fastigheten och har påbörjat utredningsarbetet på platsen med att bland annat hålla förhör. Kriminaltekniker och personal och från Nationella Bombskyddet är också beställda till platsen.

Uppdatering: En anmälan är upprättad om allmänfarlig ödeläggelse. Under onsdagsmorgonen har någon misstänkt gärningsperson inte gripits. Det går ännu inte att svara på vad det är som har exploderat på platsen eller om någon specifik hotbild finns.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen