Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 november 09:13

22 november 01.37, Brand, Skurup

Brand i samband med skadegörelse, Skurup.

Polis och räddningstjänst larmas till ett boende på Lilla Västergatan gällande ett par killar som är i färd med att bland annat krossa rutor och tända fyr på saker i eller i anknytning till boendet. Det är oklart om vederbörande är boende där. Polis anländer och kl 01.52 har samtliga tre stökiga killar säkrats. Räddningstjänst kan konstatera att det brunnit med öppna lågor på baksidan av boendet och med tanke på spridningsrisken upprättas en anmälan om försök till grov mordbrand.

Ytterligare rubriceringar i ärendet är: skadegörelse, försök till misshandel och olaga hot då killarna har försökt att skada en man född -95 med tillhygge samt hotat honom.

De misstänkta killarna är födda mellan -01 och 04. Två av dem är gripna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen