Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 november 07.00, Mord/dråp, försök, Kumla

En man är misstänkt för mordförsök i Hällbarottet.

Det kommer in samtal till polisen gällande en hotfull och aggressiv man i en bostad i Hällabrottet. Mannen har hotat en kvinna som är anhörig till mannen.

Kvinnan lyckades ta sig ut från aktuell bostad och fick hjälp med att larma polisen.

När polisen kommer till platsen kan de konstatera att en man i 70-årsåldern attackerat en kvinna, även hon i 70-årsåldern. Hon har troligtvis blivit attackerad med en kniv och har fått skador på händerna som dock inte bedöms som allvarliga. Hon är förd med ambulans till sjukhus för kontroll och vård för sina skador.

Mannen är frihetsberövad och polisen kommer att hålla förhör med honom. Därefter kommer en åklagare att besluta om mannen skall vara fortsatt frihetsberövad eller ej.

Brottsplatsen är avspärrad och det kommer att genomföras en teknisk undersökning där.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen