Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 november 07.18, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

22:25 Trafikolycka, Sundsvall
Se händelsenotis: 21 november 22:44, Trafikolycka, personskada, Sundsvall

00:37 Stöld, Sollefteå
En man ringer till polisen och berättar att en för honom okänd man sover i en kompis bil i Sollefteå. Polis beordras till platsen och under tiden tar anmälaren och hans kompis kontakt med mannen. Mannen som sovit i bilen omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. En anmälan om ringa narkotikabrott, samt försök till stöld ur bil upprättas.

01:14 Trafikolycka, Sundsvall
En singelolycka har inträffat på E14 i höjd med Töva. En person färdades i bilen och fördes med ambulans till sjukhus. För uppgifter om skador, kontakta sjukvården. Bilen ska inte stå trafikfarligt till och har märkts upp med polisband. Det finns ingen misstanke om brott.

05:36 Viltolycka, Sundsvall
Polisen får samtal om ett trafikskadat rådjur vid Alnöbron. En eftersöksjägare åker till platsen och avlivar djuret. Ingen har ännu anmält olyckan till polisen. Enligt jaktförordningen är den som kört på vissa djur skyldig att göra en polisanmälan och att märka ut platsen där olyckan skett. Du måste göra en anmälan till polisen även om djuret du sammanstött med inte är synbart skadat. Skyldigheten gäller älg, rådjur, hjort, vildsvin, björn, varg, järv lo, utter, örn och mufflonfår. Att inte anmäla en viltolycka med nämnda djur är straffbart och kan ge böter.

06:33 Viltolycka, Ånge
En bilist har krockat med ett rådjur i höjd med Björkkullen. Inga personskador och oklart om rådjuret skadades, då det sprang från platsen. Eftersöksjägare kontaktad för att söka efter djuret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen