Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 november 18:42

22 november 09.11, Försvunnen person, Borlänge

En man född -94 är anmäld försvunnen

En ung man har försvunnit från sitt boende i Barkargärdet. Han försvann någon gång under onsdagskvällen den 21 november.

Han heter Richard och är ca 180 cm lång, har smal/normal kroppsbyggnad och lockigt brunt hår. Vid försvinnandet var han troligtvis iklädd en svart mössa, röd jacka, reflexväst, någon typ av mjukisbyxor, kraftigare gymnastikskor och svart handskar.

Han var senast synlig på Sintergatan. Han kan vara undvikande mot människor han inte känner och tar inte spontant kontakt med okända personer.

Han har tidigare varit försvunnen och har då hittats i och strax utanför Borlänge.

Om du ser eller har sett en person som stämmer in på detta signalemente ombeds du ringa till Polisen på 11414.

UPPDATERING kl. 14.45

Den försvunne mannen är fortfarande inte anträffad.

UPPDATERING KL 18:30

Mannen anträffad av allmänhet utefter Lv 910 norr om sjön Stora Aspen vilket är ca 13 km fågelvägen från boendet. Han mådde efter omständigheterna väl och är åter i boendet där han tas omhand av personal.//text Mats Öhman, presstalesperson/RLC 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen