Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 november 19.25, Stöld/inbrott, Jönköping

Inbrott i villa.

17:55 Polisen larmades till en villa i området Bårarp där en boende upptäckt att ytterdörren till hans villa var uppbruten.

18:05 Första polispatrullen var på plats. Polis kontrollerade villan och kunde fastställa att ingen gärningsperson fanns kvar på platsen.

Polisen har genomfört en platsundersökning och upprättat en anmälan om stöld genom inbrott. Det är i skrivande stund inte fastställt vad som saknas från bostaden.

Inbrottet har skett mellan 16:00 och 18:00 under torsdagseftermiddagen. Polisen är tar gärna emot iakttagelser gällande personer och fordon som rört sig i området under aktuell tid. Tipsa polisen via telefon 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen