Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 23 november 21:12

23 november 18.40, Misshandel, Avesta

En man uppger sig ha misshandlats i Avesta av två okända män.

Polis är på väg till en livsmedelsbutik i Avesta dit en man tog sin tillflykt efter att ha misshandlats av två män. Mannen blöder över ena ögat. Enligt initiala uppgifter har inte mannen behov av ambulanstransport.

UPPDATERING: Målsägaren som är 16 år är hörd av polis. Det visar sig att bråket med de två andra unga männen startat verbalt inne i butiken. Därefter hade de gått ut och utanför butiken fick han motta varsitt slag från de båda.

Målsägaren fick ett blödande sår över ena ögat och han tog sig själv till sjukhuset där han blev omplåstrad. Därefter tog han sig tillbaka till butiken där han senare fick kontakt med polis.

De båda misstänkta gärningsmännen är kända av flera vittnen till händelsen. Det visar sig att även målsägaren känner de båda sedan tidigare.

Anmälan angående misshandel är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen