Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 november 07.00, Sammanfattning natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Hans Lippens ( 7-16 )

Halland

181123

Kl 23:19 Kungsbacka, kontroll av fordon och förare.

En polispatrull försöker stoppa och kontrollera en bilförare i centrala Kungsbacka. Föraren vägrar att stanna på polismans anvisning. Den misstänkta föraren ökar hastigheten och försöker att undkomma patrullen. Det är vid detta tillfället väldigt lite övrig biltrafik i området. Vakthavande delger patrullen möjlighet att använda sig av spikmatta för att få stopp på föraren. Vid Varbergsvägen i riktning söderut kör den aktuella bilen över utlagd spikmatta men det är oklart vilka effekt detta fick då föraren avviker och undkommer. Föraren eftersök och misstänks för grov vårdslöshet i trafik. I samband med förföljande försökte även en polispatrull att av fysiskt stoppa bilföraren genom att försökte preja bilföraren av vägen. Mindre plåtskador på polisbilen har uppstått men inga personskador. Föraren och bilen eftersökt fortfarande.

 

Kl 02:51 Falkenberg, rattfylleri

I centrala Falkenberg stoppas en bilförare för kontroll. Föraren misstänks frö rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen