Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 november 14:46

24 november 09.06, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Så var natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat 71 ärenden sedan midnatt, sju personer har omhändertagits med stöd av LOB, ingen person har gripits.

05.49 Inkom larm om en misshandel i Tenhult, Jönköping. En man i 25-årsåldern fick föras med ambulans till sjukhus efter att ha blivit misshandlad i en bostad. Det är fortfarande lite oklart exakt vad som hänt på plats, men två personer har hämtats till förhör som misstänkta för grov misshandel. Ytterligare vittnen till händelsen ska höras under lördagen. Skadeläget för målsäganden är oklart, han har ännu inte kunnat höras. Brottsplatsen har spärrats av och en teknisk undersökning ska genomföras på platsen.

Uppdatering 25/11:

En av de två personer som hämtades till förhör under gårdagen har anhållits, misstänkt för grov misshandel. Den andra personen är frisläppt. Ytterligare en person har under söndagsmorgonen hämtats in till förhör, även han misstänkt för grov misshandel. Ärendet leds nu av åklagare.

Uppdatering kl 14.45:

Den andre person, en man i 30-årsåldern, som hämtades till förhör i ärendet under söndagsmorgonen har nu anhållits, misstänkt på sannolika skäl för grov misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen