Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 november 09.22, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Så var natten i Södermanlands län.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 70-tal ärenden sedan midnatt. Ett tiotal personer har omhändertagits för fylleri, ingen person har gripits misstänkt för något brott.

23.24 i går kväll larmades polisen till en bostad i Katrineholm. En inringare kände sig hotad av en man som befann sig utanför bostaden och som beskrevs som aggressiv. När en polispatrull kom till platsen för att kontrollera mannen blev de attackerade av mannen. Mannen i 30-årsåldern är nu anhållen misstänkt för våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd. Bägge poliserna fick uppsöka sjukvård för kontroll, men ingen ska vara allvarligt skadad.

03.10 slog ett tidningsbud larm om brand i en byggnad. När räddningstjänsten kom till platsen var en större panncentral helt övertänd. Polisen kommer under dagen att åka till platsen och undersöka om det finns misstanke om något brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen