Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 november 07.50, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Västernorrlands län, en sammanfattning av nattens händelser.

En sammanfattning av nattens händelser mellan klockan 22.00-07.00.

22.20 Misshandel, Kramfors, Väja
En man i 50-årsåldern gripen misstänkt för misshandel av en kvinna. Den misstänkte och målsägaren är bekanta med varandra. Mannen inlagd för tillnyktring innan förhör kan hållas med honom.

23.27 Trafikolycka, Härnösand, Fröland E4
Personbil som kört in i mitträcket. Inga uppgifter om eventuella personskador. Stopp i båda riktningarna initialt och flera stolpar nerkörda. Polispatrull har skrivit en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

23.45 Fylleri/LOB, Sollefteå, centrum
Person omhändertagen för fylleri.

23.49 Narkotikabrott, Örnsköldsvik, centrum
Man i 25-årsåldern misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk.

00.00 Skadegörelse, Sollefteå
Ordningsvakt som har gripit en person misstänkt för skadegörelse. Polis har varit på platsen och upprättat en anmälan. Personen omhändertogs även för fylleri.

00.12 Narkotikabrott, Örnsköldsvik, centrum
Fyra män, samtliga i 20-25-årsåldern, misstänkta för narkotikabrott efter att ha kontrollerats av polis i samband med en krogtillsyn.

01.27 Fylleri/LOB, Kramfors, centrum
Två män omhändertagna för fylleri.

01.30 Fylleri/LOB, Sundsvall, Stenstan
Två personer omhändertagna för fylleri.

01.52 Skadegörelse, Sollefteå
Man i 40-årsåldern misstänkt för skadegörelse. Polis har varit på platsen och upprättat en anmälan samt hållit förhör.

02.05 Misshandel samt ofredande/förargelse, Sundsvall, Västermalm
Ordningsvakt som har gripit en person efter ett slagsmål mellan två personer. Den andra personen finns också kvar på platsen. Polis har varit på plats och upprättat en anmälan. Den gripna personen omhändertogs senare för fylleri.

02.11 Trafikolycka, Örnsköldsvik, Förnätragatan
Personbil som anträffats inkörd i ett betongfundament. Ingen person ska ha varit kvar i bilen som ska ha stulits tidigare under natten. En anmälan om trafikolycka och tillgrepp av fortskaffningsmedel har upprättats. Bilen har bärgats från platsen.

02.12 Misshandel, Sundsvall, Stenstan
Gäst på en krog som vill anmäla en misshandel som skett tidigare under kvällen. Gärningsmannen ska sedan ha lämnat platsen. Polis har hållit förhör och upprättat en anmälan.

02.24 Trafikbrott, Sollefteå, Mobacken riksväg 90
En polispatrull stoppar och kontrollerar en förare som misstänks för grov olovlig körning. Beslut om förverkande av bilen TBL 7 § (trafikbrottslagen) för att förebygga fortsatt brottslighet, det vill säga fortsatt brukande.

02.39 Narkotikabrott, Sollefteå
Man i 25-årsåldern misstänkt för ringa narkotikabrott.

03.29 Fylleri/LOB, Sundsvall, Stenstan
Man omhändertagen för fylleri.

03.57 Stöld annan, Ånge, Granboda
Samtal om pågående slangning av diesel ur en grävmaskin. Slagningen avbryts och gärningsmännen avviker när de märker att de blivit upptäckta. Polis kallas till platsen och beslagtar där en dunk. Senare under natten kan samma polispatrull stoppa två misstänkta fordon på E14 i höjd med Borgsjö. Husrannsakan utförs i bilarna. Tre män i 40-årsåldern är misstänkta för stölden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen