Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 november 06.33, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat 41 ärenden mellan kl 22 och 06. Natten har överlag varit lugn. Några ärenden att nämna som sticker ut från mängden:

01.07 En polispatrull stoppade en bilist på riksväg 26 vid Hestra, Gislaved. Mannen som körde verkade vara påverkad. Han blåste positivt i polisens sållningsinstrument för att kontrollera nykterhet och togs med för ytterligare provtagning. Mannen är i 50-årsåldern och är misstänkt för rattfylleri.

01.57 Det gick ett inbrottslarm på ett företag i Vaggeryd. Flera polispatruller larmades ut. En av polispatrullerna mötte en bil som körde i hög hastighet. Polisen fick stopp på bilen och de två personerna i bilen kunde kopplas till inbrottet. De greps, misstänkta för stöld genom inbrott. Båda är i 30-årsåldern. Det är oklart vad som eventuellt har stulits.

03.16 Polisen larmades till ett hotell i Tranås. Även väktare kom dit. Väktare grep en person. Polis kom dit strax efter och tog över gripandet. Det var en man i 55-årsåldern som bland annat ska ha stulit en ljusstake. Godset återlämnades. Han är även misstänkt för ringa narkotikabrott. Mannen greps.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen