Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 november 11:29

27 november 08.08, Motorfordon, stöld, Karlstad

Nystulen kommunbil iakttagen under färd.

En kommunanställd iakttog den aktuella bilen i närheten av Tingvallarondellen och larmade polisen.

Anmälaren försökte vid ett tillfälle att blockera den stulna bilen för att få stopp på färden så att polisen skulle kunna gripa föraren som  såg ut att vara en man. Han var ensam i bilen.

I stället för att stanna på platsen körde mannen på anmälarens bil och lämnade platsen troligen E18 västerut. Anmälaren blev inte skadad vid kollisonen.

Den stulna bilen är en vit VW Polo årsmodell 2017 med registreringsnummer TDN095.

UPPDATERING KL 10:21: Via 112 inkom samtal om att aktuell bil kört av lv710 vid infarten till Frykensbadets camping. En man sågs lämna bilen bärande på några väskor/trunkar.

Räddningstjänst träffar på mannen först varefter polis som anlände lite senare kunde gripa honom. Väskorna han bar på innehöll gods som uppenbart verkade vara stulet. Han är född -81 och greps misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel och stöld. Ytterligare brottsrubriceringar kommer sannolikt att tillkomma.

Mannen klagade över nack och ryggsmärtor och fördes under bevakning av polis till Centralsjukhuset i Karlstad för kontroll.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen