Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 november 10:48

27 november 08.42, Trafikolycka, personskada, Örebro

Två bilar har kolliderat på Lv663 norr om Ingvaldstorp som ligger söder om Hampetorp

Enligt initiala uppgifter är det fyra personer som är inblandade. En person sägs ha en fot fastklämd och en klagar över nacksmärtor. I övrigt är skadeläget okänt.

Räddningstjänst och polis på väg till platsen.

UPPDATERING kl 09:25 De initiala uppgifterna visade sig vara felaktiga. Det är en s.k. EPA-traktor som kört av vägen. Det är fyra personer inblandade varav en fortfarande fastklämd. Dock verkar det inte som att någon skadats allvarligt.

NY UPPDATERING kl. 10:10: Föraren är en ung man 15 år. Passagerarna är samtliga i ungefär samma ålder. Två av passagerarna är förda med ambulans till USÖ

Det finns vittnesuppgifter att fordonet kört avsevärt fortare än den för "EPA-traktor" tillåtna varför det togs i beslag. Föraren som inte skadades vid olyckan hämtades på platsen av sina föräldrar.

Brottrubriceringar är olovlig körning, vårdslöshet i trafik m.m.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen